Okulumuz Hakkında

Yenipazar İlkokulu
Yenipazar Köyü 45300 Salihli / MANİSA
0 236 727 11 51
0 236 727 11 51
https://yenipazario.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ; YENİPAZAR İLKÖĞRETİM OKULU EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLE DONATILMIŞ, ÖĞRENCİLERİNİN YETENEKLERİNİ İYİ KULLANABİLEN, ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLSUN. BÖYLECE KURUMUMUZ; MÜKEMMELLİK ANLAYIŞI İÇERİSİNDE; SÜREKLİ DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ BENİMSEYEREK HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLSUN

MİSYON

YENİPAZAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK, MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

BAŞARILAR

Okulumuz bir süre kapanmış olup 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında 25 Öğrenciyle Tekrar Eğitim-Öğretim vermeye başlamıştır.
Öğretmen :1
Öğrenci :11
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıflı - Tam Gün

Öğretim Şekli

Birleştirilmiş Sınıflı - Tam Gün

Ders Başlama ve Bitiş

09:00 Ders Başlama 15:05 Ders Çıkış

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Soba

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

(MANİSA)İL:80 km uzaklıkta, (SALİHLİ)İlçe:8 km uzaklıktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yenipazar, Manisa ilinin Salihli ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Salihliden eskiye dayanmaktadır. Köyümüz Manisa iline 80 km, Salihli ilçesine 8 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Nüfus :458. Köyün ekonomisi tarım(Üzüm Bağı) ve hayvancılığa dayalıdır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları