Kurum Adı : Yenipazar İlkokulu
WEB Adresi : http://yenipazario.meb.k12.tr
Adres : Yenipazar Köyü 45300 Salihli / MANİSA

VİZYON
İSTİYORUZ Kİ; YENİPAZAR İLKÖĞRETİM OKULU EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLE DONATILMIŞ, ÖĞRENCİLERİNİN YETENEKLERİNİ İYİ KULLANABİLEN, ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLSUN. BÖYLECE KURUMUMUZ; MÜKEMMELLİK ANLAYIŞI İÇERİSİNDE; SÜREKLİ DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ BENİMSEYEREK HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLSUN

MİSYON
YENİPAZAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK, MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

BAŞARILAR
Okulumuz bir süre kapanmış olup 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında 25 Öğrenciyle Tekrar Eğitim-Öğretim vermeye başlamıştır.

Öğretmen Sayısı : 1
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 25
Öğretim Şekli : Birleştirilmiş Sınıflı - Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:00 Ders Başlama 15:05 Ders Çıkış
Derslik Sayısı : 1 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : 0
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Soba

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : (MANİSA)İL:80 km uzaklıkta, (SALİHLİ)İlçe:8 km uzaklıktadır
Ulaşım : Yol Asfalt olup, Karayolu ile ulaşım Mümkündür
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Yenipazar, Manisa ilinin Salihli ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Salihliden eskiye dayanmaktadır. Köyümüz Manisa iline 80 km, Salihli ilçesine 8 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Nüfus :458. Köyün ekonomisi tarım(Üzüm Bağı) ve hayvancılığa dayalıdır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: